Maria Carrillo
Osteofisioterapia · Ginecología

Hola, sóc la Maria Carrillo, fisioterapeuta i osteòpata de Barcelona. De vegades m'encanta ser d'aquesta ciutat que té de tot i per a tots, però altres vegades trobo a faltar la calma, la natura i l'aire pur.

Per això, sempre que puc m'escapo al mar per gaudir del sol o a la muntanya a escalar i, després, torno amb tota l'energia que necessito.

Veure CV Saber-ne més

Osteopatia

A través de la teràpia manual a nivell estructural, visceral i cranial, busca l'equilibri de tot el cos per prevenir o disminuir les disfuncions de cada pacient.

Fisioteràpia

És la ciència de la salut que ofereix un tractament i una rehabilitació del cos no farmacològica per diagnosticar, prevenir i tractar símptomes de múltiples dolors, tant aguts com crònics.

Més informació

Osteofisio Ginecologia

1. L’OsteoFisio ginecològica busca donar mobilitat i motilitat a tots els teixits per recuperar o millorar qualsevol alteració a nivell ginecològic i obstètric.

2. Molts problemes que tenim les dones són deguts a una manca de mobilitat, motilitat i funcionalitat dels nostres teixits pelvians, una postura corporal incorrecta que pot alterar les pressions pelviques y un desconeixement de la nostre pelvis i periné.

Ginecologia Embaràs

C. París, 209, 6º 2ª
08008 Barcelona
+34 628 833 324
Instagram
hola@mariacarrillo.cat

Hores concertades de dilluns a divendres

Col·labora amb:
Clínica Sardanya