Sóc filla del món sanitari (mare infermera i pare metge), així que la salut ha estat sempre una cosa molt important en la meva família. Des de nena he sabut que m'agradaria dedicar-me a el món de la salut, a la cura dels altres. Vaig decidir estudiar fisioteràpia i amb el temps he vist clar que vaig encertar. Més tard vaig buscar complementar la meva formació i vaig estudiar osteopatia, per adquirir la mirada global que sentia que em faltava.

Finalment vaig trobar la meva passió professional: acompanyar les dones en les diferents etapes de la nostra vida des d'un abordatge conjunt de fisioteràpia i osteopatia.

Els col·legues professionals amb qui parlo, la formació continuada que vaig realitzant i els pacients que decideixen deixar-se acompanyar i ajudar al seu cos amb mi són els elements que em construeixen com a professional. Sense deixar els meus trets personals, aquests són els meus veritables mestres.

"Quan ve algú a la consulta vull que senti que no és un mal d'esquena, un postpart o una espatlla luxada, sinó que senti que és una persona amb nom propi, amb una història, professió, personalitat, hàbits i molt més. I que amb tot això i els meus coneixements busquem la màxima salut, benestar i qualitat de vida, formant un equip amb el pacient, amb un tracte humà i proper."

Si tens ganes que t'ajudi en algun problema de salut o a conèixer i cuidar millor el teu cos contacta amb mi per parlar de com puc ajudar-te.

Si vols saber més sobre la meva formació, en aquest enllaç pots trobar el meu CV

Recorda que el moviment és vida!

Veure CV